Sandra Ferrer

Especialista en son infantil

Sóc Especialista en son infantil titulada per The Sleep Lady, de Maryland, Estats Units. També sóc Llicenciada en Traducció i Interpretació i Màster en Marketing Internacional.

La maternitat i els meus dos fills em va fer descobrir tot allò que molts pares desconeixem sobre el son dels nostres nadons. Sovint ens parlen del part i del postpart, de les diferents opcions d'alimentació, ens assessoren sobre la lactància, però en canvi, ningú no ens explica com és i com anirà canviant i evolucionant el son dels nostres fills, i com millorar-lo en el cas 

que sigui necessari.  Això em va fer pensar en totes aquelles famílies mancades de son i que no saben què fer ni a qui acudir per tal de millorar una situació que sovint, afecta la vida professional, de família i de parella.

La privació de son provoca irritabilitat i ansietat, el nostre estat d'ànim es veu afectat i això es trasllada al nostre entorn. El meu objectiu com a Especialista és ajudar a les famílies a establir uns bons hàbits i rutines de son que facin millorar el son dels més petits i conseqüentment, la situació familiar.